Bedste Skobakke - se top 5

Priser og lagerstatus på nedenstående skobakker er senest opdateret i dag (20/07 - 2024) kl. 09:05

Du er landet på Skobakke.dk, det helt rigtige sted at finde skobakker. Vi har udvalgt 5 af de bedste produkter hos 🇩🇰 danske forhandlere lige nu, så du er sikret et godt køb! ✅

OBS: Du kan også bruge vores filtre og sorteringsmuligheder som hjælp til at finde præcis det skobakke tilbud du leder efter. ⭐

Du ser på 5 forskellige skobakker fra 1 forskellige mærker:

Nulstil alle filtre
Billede af Shoe Dry skobakke

Shoe Dry skobakke

150 kr.

135 kr.

Billede af Tica Copenhagen - Skobakke Dot - medium

Tica Copenhagen - Skobakke Dot - medium

400 kr.

360 kr.

Billede af Skobakke Leaves Tica Copenhagen - large

Skobakke Leaves Tica Copenhagen - large

600 kr.

540 kr.

Billede af Skobakke Leaves Tica Copenhagen - medium

Skobakke Leaves Tica Copenhagen - medium

400 kr.

360 kr.

Billede af Skobakke Dot Tica Copenhagen - large

Skobakke Dot Tica Copenhagen - large

600 kr.

540 kr.

7 gode grunde til at du bliver glad for en skobakke i entréen

Sko er noget, som vi alle sammen bruger i vores hverdag, og som vi alle sammen har brug for at opbevare et sted i vores hjem, hvor det er nemt og bekvemt. Det er intet problem at binde vores snørebånd, men det bliver langt sværere, når vi skal give vores sko et smart opholdssted. Men du kan få præcis sådan et sted i form af en skobakke.

1: Rene gulve

Der er mange fordele ved en skobakke. En skobakke er præcis det, som det lyder som; en simpel bakke, som du kan have på gulvet i entréen, hvor du kan stille dine sko. Det er super praktisk af flere forskellige grunde. Det er blandt andet fordi, det er nemmere at holde gulvene rene derhjemme. Når der er et bestemt sted, hvor skoene kan tages af og på, spredes snavset fra skoene ikke til resten af hjemmet. Det leder til et betydeligt mindre behov for støvsugning, hvilket altid er en velkommen gave. Skoenes snavs vil i stedet for finde sig i skobakken i stedet for stuens gulve.

2: Intet rod

Hvis man har mange sko, eller hvis man bor flere sammen, kan det hurtigt blive noget, når alle har deres sko til at flyde over det hele. Med en skobakke er der et fast sted, hvor skoene hører til, og hvor de altid kan findes. Selvfølgelig kan de fine stiletter og flotte laksko stadig blive i bunden af tøjskabet, sammen med de andre fine sko, der ikke bliver brugt så tit. Men skoene, der bruges til hverdag, arbejde, gåture og hvad end ellers, du tilbringer din dagligdag med, kan stå nemt fremme i entréen, i stedet for at gemme sig alle mulige andre steder i hjemmets mange kroge.

3: Nemt personligt system

Med en eller flere skobakker bliver det også meget nemmere at skabe dit eget personligt system. Hvis du bor sammen med dine børn, kan du for eksempel købe flere skobakker i forskellige farver, så hvert barn har deres egen skobakke, så de ved, hvilken farve skobakke, de kan finde deres egne sko i. Det gør hverdagen meget nemmere, når børnene ved, hvor de kan finde deres egne sko, hvor deres søskendes og forældres sko står, og hvordan skoene skal stå pænt, så det ikke ser rodet ud. Det bliver pludselig flot og organiseret, i stedet for at være en helt bunke af hele familiens sko.

4: Simpelt for gæster

Vælger du en stor skobakke, kan der være plads til flere sko; måske flere, end du ejer. Det er en rigtig god idé, til når der er gæster på besøg. På den måde kan gæsterne nemt se, hvor du gerne vil have, at deres sko står. På den måde sikrer du dig, at de heller ikke tager snavs og jord med indenfor. Du kan eventuelt også have en ekstra skobakke stående kun til gæster; det kan være en hjælp for både gæsterne og dig selv, så du undgår ekstra rengøring, og så gæsterne hurtigt kan finde deres egne sko i stedet for at gennemlede hele entréen.

5: Til travle morgener

Vi har alle sammen haft de morgener, hvor vi bare har travlt. Måske har man sovet over sig, måske var der et problem med en af børnene, måske var der ikke mælk nok til morgenmaden, eller måske var der kø til brusebadet; uanset hvad, er en eller flere ting gået galt, så man nu har travlt og skal ud af døren. Og det er altid på lige netop disse morgener, at man ikke kan finde de sko, man skal bruge. Med en skobakke er den følelse en del af fortiden. Selvfølgelig vil man stadig have travle morgener, men med en skobakke er dine sko ikke en del af det, der forårsager den pressede følelse.

6: Let at rengøre

Når nu skobakken har stået og blevet brugt i lang tid, kan al den snavs, den har samlet op, godt blive synligt for det blotte øje. Det er ikke umiddelbart et kønt syn, men heldigvis er bakken super nem at gøre ren. Stil blot skoene til side for at øjeblik, og tag bakken med udenfor, hvor du kan ryste jorden af den. Er der noget snavs, der er mere stædigt, kan bakken sagtens skylles af. Bakken er jo lavet til at holde til hvad end, skoene kan tage med ind, så lidt vand vil typisk ikke skade bakken.

7: Flot udseende

Nogle mennesker synes, at skobakker er grimme, men så har de tydeligvis ikke set på den rette slags. Skobakker er faktisk ofte lavet i diskrete designs, så man stort set ikke lægger mærke til dem, når man ikke skal til at tage sko på. Derudover vil skoene typisk dække det meste af bakken; skobakken vil nærmest gå i et med rummet. Den vil selvfølgelig have en kant, der stopper jord og snavs fra at drysse ud, og det er jo ikke sådan, at bakken er direkte usynlig; den er tilpas diskret, så din entré forholder sig flot.

Et godt valg til din entré

Hjemmets entré er der, hvor man flyver ud og ind af døren, så det bliver nemt et sted, der er lidt rodet. Med en skobakke kan du hjælpe dig selv med at holdes styr på tingene. Undgå rod og snavs i hjemmet med en skobakke; det er en fantastisk og simpel løsning.

Hvorfor handle online i stedet for i butik? - 3 fremragende grunde

Der er aldrig lukket i butikken

At handle i en fysisk butik bliver hurtigt tidskrævende - med transport og en buffer for kø kan man nemt skulle sætte en time af til at gøre sit køb. Svært at presse ned i en i forvejen travl hverdag - og det bliver ikke nemmere af at de fleste butikker har stramme åbningstider.

Vælger du i stedet at handle skobakker online kan du gøre det præcis når du har tid. Selve købet tager ikke mange minutter.

Og med en smartphone og lidt internet kan du handle hvor som helst, når som helst.

Leveringen behøver ikke koste noget

Der er rigitg gode muligheder for at du kan købe din nye skobakke med gratis levering, og også få den sendt hjem til dig, kvit og frit. I dag tilyder stort set alle butikker nemlig gratis levering - som regel skal du dog købe for et vist beløb, sådan at de ikke decideret taber penge på din ordre. Det er en udvikling der er skubbet i gang af særligt de store webbutikker der ofte tilbyder både gratis levering og returret, noget de andre webshops må følge med og gøre hvis de skal beholde deres kunder.

Nemt at undersøge priser

Den måske største fordel ved at handle på nettet er at det er nemt at sammenligne priserne blandt de forskellige forhandlere. Man kan enten gøre det selv - men nu hvor du er her på skobakke.dk har du sikkert allerede set fordelen ved at bruge en service specialiseret i skobakker til at finde en billig skobakke. Så får du nemlig nemt overblikket til at træffe den rigtige beslutning.

Et godt domæne

Ud over skobakke.dk driver vi også siden skobænk.dk - prøv at giv den et besøg.

Find det du mangler på skobakke.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 13 produkter fra mere end 4 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 14 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-07-20 09:05:55.

13
Produkter
4
Forhandlere
14
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.